22:02


Kollade in lite på fotbollskanalen och såg att Henke gjort en reklamfilm för musli.

Gillar att han har lite självdistans ändå, vår kära innebandyspelare. Så den är värd att kolla in!


17:57

Så, det har varit en väldigt härligt helg. Började med jiffy på lördag, vilket inte alls är särskilt kul. Sen så var det Olofs och en fifa-turnering till en början och avslutning med Sverige - Portugal. Bra match där.

Sen så var det heldag med Cristina på Söndag, började med att bjuda henne på lite mat och på 3D-bio, för att hon fyller ju faktiskt 22år idag. Så, grattis så mycket hjärtat! Sen så var det myspys hemma i sängen som gällde.

Idag så har det varit tråkiga borås. Hade en matte-exemination eller nåt, och den sög balle. Jag kan verkligen inte ha klarat av den, men jag hoppas på att resten av klassen också failade där.
Imorgon är det borås igen, lika tråkigt då får jag tro.

Och nu då, jag ska kolla in robinson reprisen på tv4.se som jag missade sist, sen lägga mig i sängen och döspalla lite, kolla färjan kanske. Håkan är ju ändå rolig.

Whatever. släpper nåt roligare på bloggen snart. Puss

20:29

Drog igång english-säsongen idag. Jag, Matte, Mårten, Hannes och Seb träffades på snäckis och körde English Cup. Hannes tog hem den, men jag var inte långt efter där!
Snart drar vi la igång English League '09 med. Jag vann ju förra årets liga, så får se om jag är lika bra iår. Men det blir kul iaf.

Så, nu ska jag lägga mig på sängen och inte röra mig mycket mer för kvällen. Peace out!

Skriver nåt roligare imorgon


Btw, Jag klarade en av tentorna vi hade igår. Jag var typ en av två i klassen som klarade den, resten just aint as smart!
:*

16:33

Fyfan för tentor! Jag hade min tenta idag, och den gick bättre än vad jag trodde, men sen vet man ju inte alls hur bra det är liksom. Men det känns okej, och det var jävligt skönt att gå ut ur salen när man var klar. Jag gick först i klassen, kanske för att jag är smartast, eller för att resten av klassen är smartare, vilket av dom vet jag inte riktigt än.

Ska dra till sticky ikväll och glömma av allt jag skrev tänkte jag, sen skola imorgon bitti igen, fuckin hell. Sen är det iaf premiär för english imorgon kväll, lite grillning och english låter mer än perfekt.

Catch ya on the flipside guys

19:20

Hittade ett roligt klipp på tuben. En rörläggare råkar ramla in hos englandslandslag, och jag gillar det

Lite långt, men ändå bra om någon orkar sig på det

Comic Relief James Corden and The English Football Team

20:43

Jag kollade runt lite efter några sköna teve-serier att kolla in, och hittade då typ bästa programmet, fast inte ett teve-program utan ett dator-program! Graboid is it's name, and den har typ alla filmer och alla serier att kolla in direkt, fuck downloading it!

Inte kollat in det sååå noga, men det verkar ha väldigt mycket grejer, hoppas bara att programmen kommer upp direkt och inte så här en vecka efter att dom visats i usa.

Men lovers, check that shit out! och tipsa om bra serier, som jag inte sett.

16:52

Jag borde sitta fastspänd i mina böcker och plugga järnet just nu! Men jag väljer istället att göra mig dagens första köpp te och kolla på något roligt på datorn. Så lätt, men kanske inte så smart alltid.

Men min koncentration är kvar någonstans mellan Borås och Göteborg, så jag tänker att det blir nog lättare att plugga imorgon. Ledig fram tills på onsdag, så tills dess lovar jag mig själv att ha pluggat tillräckligt mycket att en ledig kväll inte blir några problem alls.
Så det går nog bra dehär med ska ni se.

Så, skål och på återseende

18:55

Det är sjukt hur roligt det är och hur glad man blir när svensk fotboll äntligen ska dra igång för året. Blåvitt mötte Kalmar i Supercupen idag, och man känner verkligen i kroppen hur det kommer bli en riktigt bra sommar, så länge blåvitt spelar.

Men så förlorade ifk mot jävlapiss Kalmar, och så förstörs allting på bara några minuter, men så tröstar man sig med att det idag bara var supercupen och den bryr sig ingen om. Men grattis Kalmar, hoppas iaf att ni åker ur allsvenskan iår.

Allsvenskan drar igång snart, och Tottenham leder över Chelski just nu, så lite att glädjas finns det la iaf.

Tillslut så blir det nog en riktigt trevlig fotbollssommar!


12:20

Hamnade skämmigt nog på Gamle Port igår, men tog turligt nog inga bilder på Gamle Port igår. Men det var en grymmt trevlig kväll iaf, jag, Gåde, Ramsus och Hannes satt och bärsade lite hemma hos Viktor innan vi drog dit.

Rätt roligt när vi kom fram till stället så kom en säkerhetsvakt fram och sa att jag måste dra upp byxorna för att andra gäster kan bli stötta. Jag hade ingen aning om att Gamle Port var en såå fin klubb liksom.

Men idag då, ska kolla på blåvitt - kalmar om en stund kanske, städa lite, Rachid kommer hit, och tillsist ska Cristina förgylla kvällen och så kollar vi på Robinson typ.

21:44



Så, första riktiga då. Fick ett nice meddelande av Uncle Sam, tryck på bilden och kolla hör själva!

21:40

Whatup bloggers? Welcome to my crib!

Yes, jag ska nu börja blogga här igen då, får se hur detta tar sig. Följ den med spänning, och så fixar jag till den lite snyggare om nåt tag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0