15:53

Har haft en ganska rolig praktik i två dagar, ute i frölunda. Var på en grupp med 1-2åringar, väldigt söta små pysar. Men jag har inte haft såå mycket att göra. Dagarna var typ att komma dit och barnen är ute och springer av sig, sen äta, sen sova och sen ut en stund innan jag fick sluta. Idag lekte jag lite med ett par barn, vilket var den uppgift jag hade att göra denna praktik.

Ska tillbaka dit en vecka om ett tag, och sen tre veckor i december.

Nu är det hegl iaf, och ikväll blir det idol och godis med Cristina, kanske även någon film mot kvällen där. Och imorgon är det utgång med Hannes och några grabbar tror jag.

20:25

waaa, bloggiblogg.
Det händer för lite för att det ska vara värt att skriva nåt här egentligen, men man vill ju inte döda bloggen liksom.

Nu sitter man och kollar på färjan, och snackar med en gammal klasspolare. rätt roligt att se vad det gamla folket har tagit vägen.
Annars har det mest varit batman och FM idag. Och imorgon är det en tiiidig dag i skolan, blä och fy.

11:35

Godmorgon! Ledig idag, men det hjälpte inte. Gick upp tidigt och körde en timme med farsan. Börjar bli riktigt bra där på vägen nu fan. Skönt att komma upp, så har man hela dagen på sig att inte gör nåt! Spela lite CM 10 måste jag hinna med, kanske lite batman, kanske en film. Vi får se.

Sen blir det kanske fotboll på kvällen, innan man avslutar det hela med en kopp te och Champions League på teve ikväll.

Hade varit mysigt att se matchen med Cristina, men hon gillar ju inte fotboll. Och så jobbar den jäklen hela veckan. Så jag får klara mig ensam verkar det som.

Sen, hmm, Nadia kommer hem från Paris imorn, hon har säkert några roliga historier att berätta. Det får man se framemot!

ladies man! (cristina bloggar, igen)


Idag släpade jag med Farid på släktkalas, och här har ni honom, yours and my truly, med sina beundrarinnor på kalaset.
- Som tur var är dessa tillräckligt små och söta för att inte skapa några svartsjukedramor...

/ C

21:13

Dåligt bloggat, jag vet. Men skolan har sugit ut min kraft banne mig. Så, det finns inte mycket att säga. Jag har börjat knarka cola, och har en reko grupp i skolan. Vi fyra killar som e kvar hänger ihop och snackar fotboll.

Annars var det Idol idag, ganska kul att det börjar. Jag och Cristina såg det på varsitt håll och skulle hitta en favorit, och tråkigt nog gillade vi båda samme (även om Cristina tyckte om han den förste tråkiga snubben med).


Lars E, en favorit Idol

22:30

Ganska händelsefattig dag idag. Var med Cristina på dagen, det är alltid trevligt. Tog en skön promenad i solen.

Annars har jag mest suttit här hemma och spelat FM och uppdaterat mig på Silly season. Tottenham värvade Niko Krancjar, det är det mest spännande som hänt typ.

Imorgon blir det Cristina, vi ska se del 2 av True Blood. Jag ser om serien, bara för att Cristina är så söt, så hon måste hänga med i den.

/Peace

RSS 2.0