15:48

what up gang? var ett tag sen jag skrev nåt här, men bloggtorkan är i högform.

men iaf.. "Prova på något nytt, lär känna nya människor, ha kul och spela Gratis Bingo"

13:15

Nadia kommer hem från sitt äventyr i Paris idag, lite härligt. Men sen blir det la lite konstigt också, jag har blivit så van vid tystnad nu när man är ensam hemma på dagarna haha. Men självklart så blir det grymmt kul att hon kommer hem.

Sen så kommer brorsan över ikväll och käkar lite och hälsar henne hem. Kul detta- även om han inte stannar längre än en timma.

-

Jag kollade precis på typ the best show ever, how i met your mother. Bättre sätt att fördriva tiden finns typ inte, om man inte räknar med Cristina då haha.
Funderar på att kolla in JCVD nu, eller sitta och fundera på min matte-uppgift tills på fredag. Men matte skjuter jag gärna på, och jag har redan funderat ut lite halvt hur den ska se ut.

Men först, lite playstation3. Peace

19:13

Tråkig dag i skolan idag som vanligt, men slutade tidigare iaf, så lite ksönt var de la!

Blev matchen hemma på datorn igår, och kukhenke fuskade till sig en straff så blåvitt åkte på de. Tråkigt, förjävligt ja ni vet.

Men ska hem till Matte idag iaf och kolla champions League. Sweet
Ledig imorn, sova och förbereda sig mentalt inför FC Fraterintés debut i tävlingssammanhang! Sweet!

18:22

Haft en så jävla seg dag i Borås idag, kuk-tråkigt kallar jag det. Suttit och planerat en jävla lek i 4h typ, eller skrivit om hur vi kom på den. Blablabla.

Men iaf, IFK spelar mot HIF idag. Äntligen. Kanska ska hem till Matte och kolla matchen, om han får igång sin jävla teve.
Sjuk lägenhet han skaffat sig btw, överfet fan!

Yes, nu är det bara att vänta på matte då. Pusshaj

16:06

Skön dag idag. Vart en stund med Cristina innan hon åkte hem, sen såg jag en stund på Spurs som dock förlorade, och nu ska jag kolla på Elfsborg - Bajen.

Sen blir det underjorden ikväll. och imorn borde ni komma till guldheden södra och se Mossen C krossa Guldheden C.

20:45

Jag har nu äntligen fixat till internet till mitt ps3, så nu sitter jag där och lirar fifa mest varje dag. Iaf efter att jag kommit hem från skolan.

Sjukt kul är det iaf, krossade nån liten fjant unge innan. Så nu är jag på riktigt god väg att bli champion eller nåt.
Nu ska jag nog ta en kopp te och lira lite mer, wohoho

RSS 2.0